19.10.15.

RIMMEL SCANDALEYES XXTREME

Za mene je maskara veoma važan deo makeup-a. Kada bih morala da se odlučim za jedan proizvod od šminke koji bih jedino želela da koristim, to bi svakako bila maskara. Čak i bez ikakve dodatne šminke, sa maskarom naše oči dobijaju poseban izgled koji je naravno mnogo lepši i glamurozniji. Dugo sam koristila Golden Rose Maxim Eyes maskaru, za koju i dalje mislim da je odlična za rasčešljavanje trepavica, posebno ako se radi o veštačkim trepavicama, baš lepo ,,odradi posao''. Ali nedavno razgledajući šminku u Lily-u primetila sam ovu RIMMEL-ovu maskaru. Nije ni čudo jer jako je teško ne primetiti je zahvaljujući njenom jarko crvenom pakovanju, zapravo ova boja više vuče na pink, u svakom slučaju veoma je jarka samim tim i upadljiva.




Oblik pakovanja je zanimljiv, izdužen i voluminozan (bočica je najuža na dnu, pa se širi ka sredini sve do vrha), što nam odmah nagoveštava šta je funkcija ove maskare. Zapravo većina maskara danas ima pakovanja koja nam govore šta možemo od maskare da očekujemo. Dakle ovde se akcenat stavlja na izduživanje i povečanje volumena trepavica.


U pakovanju dobijamo 12ml maskare. Sama četkica je meni bila jako čudna. Nikada se do sada nisam susrela sa sličnom četkicom. Dosta je velika što ja volim, ali oblik me je na trenutak uplašio i nisam bila sigurna kako je treba koristiti. Medjutim na samom pakovanju stoji sličica koja to objašnjava.


Dakle četkica je sa jedne strane zakrivljena i ima sitne dlačice, dok je sa druge strane ravna i ima duže dlačice, tako da podseća na češalj. Zakrivljeni deo služi za to da našim trepavicama da volumen, dok je ravni deo namenjen da naše trepavice rasčešlja i maksimalno izduži.
Probala sam da je koristim na više načina, ali mi je najbolje rezultate davao onaj gde prvo zakrivljenim delom prodjem kroz trepavice, a zatim ravnim. Na taj način već sam dobila dva sloja maskare.

Ova maskara nije vodootporna, ali moram da pohvalim njenu postojanost. Kada je nanesete ona stoji celog dana i bukvalno ne mrda. Meni nije nigde ostavljala tragove niti se mrvila okolo. Trepavice neće nakon nekog vremena izgubiti formu ili se slepiti, već će stojati onakve kakve ste ih ostavili posle nanošenja. I pored toga što je jako postojana, kad to bude trebalo, vrlo lako će se skinuti pomoću miceralne vode, jer kao što rekoh nije vodootporna.

Efekat na očima je odličan. Sve ono što maskara obečava, ona to i čini. Trepavice izgledaju gušće i dosta izduženije. Ne lepi trepavice i ne ostavlja grudvice. Mada to da ne lepi moram uslovno da kažem zato što je meni u par prvih korišćenja ipak malo lepila. Nakon par korišćenja postala je idealna i to se više nije dešavalo, što mislim da je slučaj sa većinom maskara, u početku budu suviše tečne i dosta proizvoda se pokupi na četkici, a kasnije su mnogo bolje jer se maskara ,,stegne'' i dobije odgovarajuču strukturu.

Takodje da napomenem da nisam imala nikakve probleme sa njom u smislu peckanja očiju, a pošto imam osetljive oči, mislim da je ovo pokazatelj da ova maskara i inače ne izazive takve pojave. 

Evo i kako izgleda efekat na očima

                                             Bez maskare                              Sa maskarom
                            




Za kraj da kažem da je ova maskara jedna od mojih omiljenih i da ću je sigurno i dalje kupovati.

Možete je pronaći u svim Dm i Lily drogerijama po ceni od oko 700rsd.

Da li ste probali ovu maskaru i šta mislite o njoj?

 

Нема коментара:

Постави коментар